CAZUL “Raluca Stroescu” a fost redeschis. Familia acuza un medic pentru diagnostic gresit

Anunturi din presa, legi, proiecte de lege
Anunturi din presa, legi, proiecte de lege

La mai bine de cinci ani de la tragedia care a tinut saptamani la rand primele pagini ale ziarelor, cazul Ralucai Stroescu, tanara care ar fi murit din cauza epuizarii, intra din nou in atentia anchetatorilor. Familia ei sustine ca regimul de munca nu a avut nicio legatura cu decesul.

Familia Ralucai Stroescu spune ca tanara de 31 de ani a murit din cauza unui medic care a diagnosticat-o gresit. Cu o zi inainte sa moara, fata a fost diagnosticata de un doctor cu “casexie”, adica o stare de slabiciune severa a organismului, din cauza subnutritiei.

Ulterior insa, analizele au aratat ca Raluca suferea de un diabet necontrolat, care ar fi avut nevoie de tratament de urgenta. Procurorii au redeschis dosarul si o vor cita pe Angela Culeva, medicul care i-ar fi pus gresit diagnosticul, pentru audieri la domiciliu.

Familia Stroescu va cere daune morale Angelei Culeva, dar si Centrului Medical Unirea, scrie evz.ro.

Raluca Stroescu avea 31 de ani, era manager de audit la Ernst&Young, iar in aprilie 2007 a fost gasita moarta in apartamentul ei de catre doi colegi de serviciu

Sursa: http://www.rtv.net/cazul-raluca-stroescu-a-fost-redeschis-familia-acuza-un-medic-pentru-diagnostic-gresit_34675.html


Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.