Cea mai mare frica a romanilor este sa aiba nevoie de doctor. Caz tulburator la Ploiesti

Anunturi din presa, legi, proiecte de lege
Anunturi din presa, legi, proiecte de lege

Mai multe cadre medicale de la spitalul judetean de urgenta din Ploiesti sunt acuzate de malpraxis de familia unui pacient in varsta de 34 de ani. Desi suferea de o forma grava de meningita, barbatul a fost tratat cu paracetamol, iar apoi a fost operat de apendicita. Acum pacientul este in coma si se zbate intre viata si moarte pe patul de spital.

Barbatul a fost adus cu salvarea la spital pe 3 august. A fost consultat si trimis acasa cu o simpla reteta. Pentru ca se simtea din ce in ce mai rau, barbatul a ajuns din nou la spital unde a primit calmante si o perfuzie si apoi a fost internat.

Barbatul a fost operat de apendicita. Familia sustine ca medicii au recunoscut ca au gresit diagnosticul.

Dupa operatie, starea pacientului s-a agravat. Barbatul a facut meningita si a fost internat la spitalul Matei Bals din Capitala cu septicemie severa, in coma.

Familia pacientului a depus reclamatie la politie si va sesiza Colegiul Medicilor. Conducerea spitalului din Ploiesti a declarat ca va face o ancheta interna.

 

sursa http://www.antena3.ro/romania/cea-mai-mare-frica-a-romanilor-este-sa-aiba-nevoie-de-doctor-caz-tulburator-la-ploiesti-181283.html

 

 


Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.