DOLJ. Sotul unei femei care a ramas cu mana paralizata dupa o operatie gresita ii cere medicului banii inapoi

Anunturi din presa, legi, proiecte de lege
Anunturi din presa, legi, proiecte de lege

Un barbat din Dolj acuza un medic de la Spitalul Judetean din Craiova de malpraxis, dupa ce sotia sa a ramas cu o mana paralizata in urma unei manevre medicale gresite. Omul ii cere acum doctorului banii cheltuiti pentru opreatie, dar si pentru recuperare.

Necazurile oamenilor au inceput in vara, cand o masina a lovit caruta in care se aflau cei doi soti. Acestia au ajuns la Spitalul Judetean din Craiova. Barbatul, inconstient, iar femeia cu o mana rupta si cu un ochi scos.

La spital li s-au acordat primele ingrijiri. Femeii i s-a montat o tija la mana fracturata iar dupa cateva saptamani au fost externati. Numai ca femeia se simtea din ce in ce mai rau si nu-si mai putea folosi mana. S-a intors la medicul care a tratat-o, iar acesta i-a spus ca este nevoie de recuperare si de alte tratamente pentru care a platit in jur de 4.000 de lei.

Cum lucrurile nu s-a imbunatatit, femeia a ajuns la un spital din Bucuresti. unde i s-a spus ca la montarea tijei medicul a sectionat din greseala un nerv, motiv pentru care a ramas cu mana paralizata.

Nici acum, la opt luni de la accident, nu-si mai poate folosi mana. Sotul ei isi cauta dreptatea si vrea sa afle cine se face vinovat de ceea ce i s-a intamplat sotiei. Ba mai mult decat atat, el vrea sa-si recupereze si banii pe care i-a dat pe tratamente dar si pentru cadouri la medici.

 

sursa digi24.ro


Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.