Drama unei mame: un medic nu i-a spus ca e insarcinata, iar celalalt a refuzat sa-i faca cezariana

Anunturi din presa, legi, proiecte de lege
Anunturi din presa, legi, proiecte de lege

Doi medici de la Spitalul Municipal Radauti sunt acuzati de malpraxis, pentru ca unul dintre ace?tia nu ar fi sesizat ca femeia era insarcinata in luna a cincea, iar celalalt ar fi refuzat sa opereze o cezariana scrie monitorulsv.ro.

Mirela Marioara Sbiera de 37 de ani, din Radauti, a trecut prin clipe de groaza. Concubinul sau a depus deja doua plangeri la Spitalul Municipal din Radauti impotriva medicilor Maria Chifan si Lilia Bobeico.

Radu Scripcariuc spune ca medicul ginecolog Maria Chifan i-a prescris un tratament medicamentos si a programat-o la un nou control, dupa doua luni. Dupa aceasta perioada, in care menstruatia nu revenise, femeia a fost din nou la doctorita, unde i s-a intocmit o alta reteta pentru continuarea tratamentului. Pentru ca nici de aceasta data nu s-a schimbat nimic, femeia de 37 de ani s-a dus la un alt medic de specialitate, care a constatat, dupa ecografie, ca este insarcinata in luna a cincea.

Barbatul a  mai depus o plangere impotriva medicului Lilia Bobeico care a refuzat sa-i faca cezariana femeii. Femeia a nascut natural, copilul fiind resuscitat.  Barbatul a mai spus ca li s-a spus ca acesta va ramane cu sechele pentru tot parcursul vietii.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.