Medicul chirurg care a mutilat o femeie trage de timp in proces in care este acuzat de malpraxis. A cerut o noua amanare pentru a angaja avocat

Anunturi din presa, legi, proiecte de lege
Anunturi din presa, legi, proiecte de lege

Ioana Gorun, in virsta de 30 de ani, din Craiova, l-a dat in judecata pe medicul care i-a facut o operatie estetica. Femeia sustine ca doctorul Cristian Silosi i-a mutat buricul mai sus, iar pe abdomen i-au aparut doua taieturi.

Craioveanca il acuza medicul chirurg de malpraxis. Ioana Gorun a mai povestit ca imediat cum doctorul Silosi a vazut ca este nemultumita de de rezultatul interventiei chirurgicale, a trecut in fisa de observatie ca operat-o de hernie „L-am dat in judecata pe doctoral Cristian Silosi. Instanta a stabilit un nou termen pe data de 21 septembrie. Ii cer daune morale de 100.000 de lei. Cand am iesit din operatie si am vazut cum arat m-am ingrozit. Buricul mi-a fost mutat mai sus, iar pe abdomen am ramas cu doua taieturi. Acestea nu se pot reface decat printr-o alta operatie“,a  spus femeia.

Procesul in care medicul este acuzat de malpraxis a fost amanat din nou la cererea doctorului Cristian Silosi. A ceut instantei un nou termen pentru a angaja avocat.

Medicul acuzat de malpraxis nu a vrut sa faca declaratii cu privire la acuzatiile care i se aduc.

Ioana Gorun nu intelege cum pe fisa ei de observatie medicul a scris ca a  operat-o  de hernie, insa in realitate el i-a facut o interventie de abdominoplastie  „Pai daca urma sa ma operez de hernie nu trebuia sa faca si eu inainte un set de analize. Am platit 2600 de lei pentru operatia de abdominoplastie. Nu mi se pare normal ce am patit si nu vor renunta la proces“, amai spus femeia.

 

sursa http://www.adevarul.ro/locale/craiova/Medicul-chirurg-mutilat-malpraxis-amanare_0_756524419.html


Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.