Va primi 5.000 de lei pentru ca a inghitit un AC. Povestea buzoianului care a trait cu un ac in corp din cauza neglijentei unui medic

Anunturi din presa, legi, proiecte de lege
Anunturi din presa, legi, proiecte de lege

Razvan Ghibirdic, un tanar buzoian in varsta de 35 de ani, a trecut printr-un adevarat cosmar dupa ce medicul dentist care il trata i-a scapat pe gat un ac folosit la tratamentele de canal.

La aproximativ un an de la vizita la dentist care i-a schimbat viata, buzoianul Razvan Ghibirdic, va primi 5.000 de lei daune de la medicul Ion Zahiu, care i-a scapat un ac  pe gat in timp ce ii administra un tratament dentar.

In 28 decembrie 2012 Ghibirdic a mers la dentistul Ion Zahiu pentru a-si trata o infectie la o masea. In timpul tratamentului, medicul i-a scapat un ac pe gat, dupa care si-a sfatuit pacientul sa mearga la Spitalului Judetean din Buzau pentru o radiografie.

Pe film, acul de trei centimetri aparea undeva in zona stomacului, insa medicii l-au trimis pe tanar acasa. Pacientul si-a sunat din nou stomatologul care nu i-a oferit nicio solutie, apoi a mers din nou la Urgente, de unde a fost trimis din nou acasa.

Speriat de ce i se poate intampla, tanarul s-a decis sa apeleze la Spitalul de Urgente Floreasca din Capitala, unde medicii l-au supus unor delicate examene imagistice si endoscopice.

Dupa doua zile obiectul metalic a fost eliminat pe cale naturala, iar in aceste zile tanarul n-a mancat nimic de frica sa nu moara.

Victima neglijentei medicului stomatolog a contactat un avocat si dupa ce l-a amenintat pe vinovat cu un costisitor proces,  a reusit sa obtina de la acesta despagubiri de 5000 de lei pe cale amiabila

 

sursa: www.evz.ro


Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.